Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Магазини у Запоріжжі наживаються на впровадженні карантинного режиму

У Запоріжжі мобільні групи відділу торгівлі перевіряють супермаркети на предмет завищення цін на продукти. Про це повідомляє видання “Запорізька Січ”.

Такою стала реакція мера Запоріжжя Володимира Буряка на повідомлення містян про зростання цін в продуктових магазинах. Міський голова збирає термінову нараду з цього питання.

На своїй офіційній сторінці в “Фейсбуці” міський голова повідомив, що влада контролює вартість соціально значущих продовольчих товарів. Це яловичина, свинина, курятина, молочні продукти, яйця, олія, цукор, крупи  та макарони, хліб, а також овочі та фрукти – картопля, капуста, морква, цибуля, яблука.

Володимир Буряк наголосив, що нікому не дозволить піднімати ціни на ці товари. Також мер закликав громадян фіксувати завищені ціни на соціально значущі продукти, та залишати фото порушень у коментарях під його публікацією у “Фейсбуці”. До спекулянтів, які бажають нажитися на карантині, застосовуватимуть рішучі дії.


Нагадаємо, представники супермаркетів міста на нещодавній нараді запевняли, що мають тижневий запас необхідних продуктів, а ціни підвищувати не будуть. Однак, не зважаючи на такі запевнення мережі «Копійка», «Апельмон» і «ССС:)» підняли ціни на молочну продукцію.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Очень неприятно поразил супермаркет АТБ. Несмотря на большой спрос товаров в этом супермаркете и соответственно хороший оборот денежных средств в текущее время при закрытии всех рынков в супермаркете выросли цены на товары. Даже соломка копеечной стоимости подорожала на 20 копеек. Что говорить о более дорогих продуктах питания. Используется любая ситуация. Интересно как объясняет эту ситуацию дирекция АТБ?

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН