Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скандальні святкування херсонських чиновників обурили користувачів соцмереж

6 березня у Херсонській обласній раді пройшли святкові заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Як результат – три дні херсонські святкування не залишаються поза увагою ЗМІ України. Одразу два владні заклади “відзначилися” роликами, які підкорили соцмережі. “Іспанський сором”, “це демонструє те, в якому оточенні ми живемо”, – такими коментарями переповнені соцмережі. Причиною такої реакції став виступ гурту “Степ” у сесійній залі Херсонської обласної ради. Разом з напівоголеними танцівницями під “Смажений кабанчик” гурт навряд чи запалив гостей залу, проте викликав хвилю ненависті серед суспільства.

Очільник ХОДА Юрій Гусєв свою причетність до організації привітань спростував, обіцяючи розпочати службове розслідування.

Провідні українські медіа вже відреагували на такий прояв любові у Херсоні. Відео привітання вже стало вірусним та облетіло соцмережі.

Не утрималися від коментарів і у провідному музичному журналі країни “СЛУХ”. Там зазначили, що особливо “сподобалося” шоу танцівниць.

Відзначилися цього дня і чиновники міської ради. На відео, розміщеному у нашому телеграм-каналі видно мера міста Володимира Миколаєнка, який запалює разом із Оленою Мазур. Політики, очевидно втомилися від міської метушні та справ рутинних, що  вирішили відірватися у цей день на повну.

Служба щастя ще не почала своє повноцінне функціонування, проте частина херсонців, владних херстонців, стала трішечки щасливіщою, добре відпочивши на корпоративі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН