Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині все більше людей дотримується посту (відео)

Великий піст розпочався. Проте, як дотримуватися посту так, аби не зашкодити здоров’ю, про які правила слід пам’ятати, – ми запитали у херсонського лікаря-гастроентеролога.

У студії «Український південь» відомий лікар гастроентеролог, лікар вищої категорії Олена Мироненко зазначила: «Для здоров’я людини велике значення мають пости взагалі, і, зокрема, Великий піст. Важливість його в очищенні духовному та фізичному. У період посту дуже корисно вживати свіжі овочі, фрукти, тушковані овочі, крупи, бобові, сухофрукти. Треба у цей період уважно стежити за своїм здоров’ям. Вихід із посту має бути поступовим, а харчування стриманим. Адже переїдання на Великдень може привести до загострення хронічних хвороб і серйозних ускладнень. 

https://www.facebook.com/https://https://https://https://pivdenukraine.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-4.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-3.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-2.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-1.jpg/videos/653742618708928/

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН