Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чиновники знову заговорили про ремонт мостів у Бериславському районі

Якщо у Бериславському районі не знайдуть гроші на проект ремонту скандальновідомих мостів, то вони залишаться не відремонтованими і в цьому році.

Нагадаємо шостий рік поспіль влада обіцяє відремонтувати мости, з яких часто у воду потрапляють авто.

Так, зокрема, заступник голови Херсонської ОДА Сергій Козир повідомляє, що

Держагентством автомобільних доріг України здійснюються заходи щодо залучення додаткового фінансування для ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування державного значення.

Постановою Кабінету Міністрів України від 29 січня 2020 року №36 передбачено фінансування розробки проектно-кошторисної документації на поточний середній ремонт ділянок автомобільних доріг М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (3 ділянки), Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ (3 ділянки) та Т-04-03 Мар`янське – Берислав – /Р-47/ (8 ділянок). Але обсяг виділених коштів з державного бюджету недостатній для завершення першочергових робіт з розробки проектів, їх експертизи та проведення тендерів.

«Тому Служба автомобільних доріг у Херсонській області спільно з Державним агенством автомобільних доріг закликає Каховський, Новотроїцький, Нововоронцовський та Бериславський райони до співфінансування об’єктів дорожньої інфраструктури у 2020 році за рахунок коштів місцевих бюджетів усіх рівнів.

Станом на 28 лютого 2020 року з вищевказаними головами райдержадміністрацій та з органами місцевого самоврядування відпрацьовуються питання щодо можливої участі у співфінансуванні.

Робота у цьому напрямку прововжується», – говориться у повідомленні Козира.

Херсонщина за день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН