Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина співпрацюватиме з ЄБРР щодо розвитку дорожньої інфраструктури

Голова облдержадміністрації Сергій Козир обговорив з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку реалізацію проєктів розвитку дорожньої інфраструктури на Херсонщині.

Раніше сторони вже співпрацювали в рамках підготовки проєкту фінансування будівництва мостопереходу в Херсоні. А зараз Херсонщина стала одним з пілотних регіонів нового проєкту ЄБРР з фінансування ремонту та будівництва місцевих доріг.

Сергій Козир зазначив: «Ми як обласна влада розуміємо, що жителі громад мають швидко та комфортно доїжджати до шкіл, лікарень або інших населених пунктів. Крім того, якісна дорожня інфраструктура важлива для Херсонщини як туристичного регіону».

За участю депутатів обласної ради й фахівців облдержадміністрації буде створено робочу групу, яка визначить пріоритетні варіанти доріг місцевого значення для ремонту їх за кредитні кошти ЄБРР та далі опрацьовуватиме це питання.

Очільник області наголосив, що облдержадміністрація максимально націлена на конструктивну роботу і на результат, а також планує співпрацювати з банком щодо реалізації проєктів з енергоефективності на Херсонщині.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН