Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До військової частини 3056 прибули офіцери – випускники НА НГУ

Відтепер у Херсоні проходять службу два лейтенанти – випускники з Академії Нацгвардії. Новоспечені офіцери зайняли посади, згідно спеціальностей, на яких вони навчались в Академії, а також починають використовувати набуті навички та знання в своїй службово-бойовій діяльності.

«Я ціную той час, що провів в Академії, адже за ці чотири роки викладачі вклали в кожного з нас необхідні знання. Звісно, що тут мене чекають моменти, в яких доведеться вивчати щось нове, – зазначає лейтенант В’ячеслав Хоменко, – Я не планую зупинятися на досягнутому і буду розвиватися й надалі». Він закінчив факультет логістики НА НГУ і незважаючи на те, що родом з Черкас вирішив пов’язати себе саме з військовою частиною 3056 і тепер служить в Херсоні.

«До того як поступити в Академію Нацгвардії, я вже закінчив один виш – юридичну Академію імені Ярослава Мудрого. Я навчався та завжди жив в Харкові, тому після випуску з академії вирішив змінити обстановку та переїхати до іншого міста. Я обрав Херсон, тому і підписав тут контракт», – розповідає лейтенант Євгеній Беркун, який відтепер обіймає посаду заступника по роботі з особовим складом одного з патрульних підрозділів частини. Гвардієць зазначає, що бачить себе тільки військовим, тому немає бажання пов’язувати своє життя з якимось іншим видом діяльності, незважаючи на наявність вищої юридичної освіти.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН