Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чорнобаївці військовослужбовці армійської авіації отримали грамоти

28 серпня  голова обласної державної адміністрації Юрій Гусєв ознайомився із завданнями та бойовими можливостями бригади армійської авіації, а також об`єктами військової частини А1604 у селі Чорнобаївка.

За словами командира 11-ої бригади військової частини Руслана Мінакова, 26 серпня частина А1604 відсвяткувала 57-му річницю з дня створення.

Тож, Юрій Гусєв з нагоди річниці заснування частини, за самовіддане служіння українському народові, сумлінне й бездоганне виконання службових обов`язків та з нагоди Дня Незалежності України вручив Подяку голови облдержадміністрації:

  • Сергію Масюку – механіку – лінійному наглядачу відділення телекомунікаційного взводу зв`язку роти зв`язку батальйону зв`язку та радіотехнічного забезпечення, старшому солдату,
  • Артуру Попову – старшому стрільцю взводу охорони роти охорони батальйону охорони,
  • Юрію Пентелі – бортовому авіаційному техніку вертолітної ескадрильї військової частини.

Також Почесною грамотою був нагороджений заступник командира вертолітної ескадрильї військової частини А1604, майор Олександр Лазаренко.

Очільник області оглянув територію військової частини: будівлю штабу, плац, їдальню. Також Юрій Гусєв перевірив хід проведення ремонту приміщення для урочистостей і концертів. За інформацією Руслана Мінакова  вже поновили опалення, зробили освітлення, водопровід та відремонтували стіни. Загальна вартість робіт склала 1,2 млн грн.

За час участі у бойових діях військовослужбовці військової частини А1604 виконали понад 8000 бойових вильотів. Найбільш успішні операції армійської авіації – це висадка десантів на Савур-Могилі та в Донецькому аеропорту.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН