Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсонському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» відбувся День відкритих дверей

З початку 2020 року розпочали активну діяльність на місцях регіональні офіси Програми «U-LEAD з Європою», отже співпраця з громадами на Херсонщині продовжується, саме цій події присвячений День відкритих дверей.

До вітального слова долучилися Дмитро Бутрій, перший заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації та Мар’яна Семенишин, заступниця керівника відділу сталого розвитку Програми «U-LEAD з Європою», яка символічно подарувала офісу Європейську Хартію місцевого самоврядування. Ярослав Перепадя, менеджер південного ХАБу Програми презентував основні досягнення і плани. Під час зустрічі учасники познайомились з новою командою та ознайомились з напрямками діяльності регіонального офісу, про які розповіла керівниця Оксана Сілюкова.

Користуючись можливістю, начальник відділу Виноградівської об’єднаної громади Дівіль Валентина презентувала свої здобутки щодо створення медичних закладів та запровадження проєктів з енергоефективності.

Друга половина заходу була присвячена роботі в групах за такими напрямками, як створення і зміцнення громади, надання якісних послуг громадянам, підтримка розвитку громади. В результаті, напрацювання допоможуть розкрити потенціал громад у затребуваних напрямках. 

Виноградівська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН