Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині в рамках проєкту ТСН пройде серія майстер-класів

22-23 лютого 2020 року в рамках просвітницького проєкту ТСН щодо можливостей громад для саморозвитку , за підтримкм Посольства Великої Британії буде проведено серію воркшопів в приміщенні Станіславської сільської ради. Про це повідомили на сторінці ОТГ.

запрошуємо всіх бажаючих відвідати воркшопи.  За більш детальнішою інформацією звертатися  в  сільській раді  до спеціаліста з  комунікації та звязків з громадськістю Сербін А.А.  або за телефоном 0999731875

план заходів

22 лютого  – воркшоп команда  Ігора Семиволоса (директор  Центру  близькосхіідних досліджень, один з провідних експертів з  розвитку  можливостей ОТГ в процесі децентралізації) у скоаді : Ігор Семиволос, Сергій Данилов,  Дмитро Звонок.

23 лютого – воркшоп  Тетяни Лебуховської (голови ГО “Буковинська агенція  регіонального розвитку”), U-LEAD, експерт з пошуку  грантових програм  для ОТГ.

23 лютого- и воркшоп  Прокаєвої Анни (Координатор Kharkiv Zero Waste, засновниця руху  Zero Waste в Харкові та мережі  мережі екохабів- місце,де народжується культура  “нуль  відховів”)

23 лютого- воркшоп  Павла Бабенка( експерт з розвитку туризму з громадах, зокрема, зеленого туризму, радник з розвитку голови Краснокутської сільської ради, засновник Amazing Ukraine).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН