Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під час обшуку приміщення одеські поліцейські розкрадали речі

Відділ комунікацій поліції Одеської області прокоментував ситуацію довкола скандалу за участі поліцейських. Його причиною стало відео, що поширювалося у мережі. На ньому чітко видно осіб, які під час виконання службових обов’язків, а саме, проведення обшуку, розкрадають речі власника. Поліцейські лаяться та розкладають здобутки у кишені.

Цей випадок не залишився поза увагою керівництва одеської поліції.  Як результат – усі учасники події встановлені. Вони дійсно є працівниками поліції. 

Представники органу коментують, що ганебний вчинок паплюжить честь та гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку,  іноді ризикуючи життям. Керівництво поліції зацікавлене у тому, щоб в правоохоронних органах служили люди, які є взірцем честі та гідності, та не має наміру приховувати негідні діі подібних працівників. 

За вказаним фактом призначено службове розслідування, матеріали якого будуть передані до ДБР для надання правової оцінки,а на період проведення перевірки поліцейські відсторонені від виконання службових обов‘язків.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

2 коментарі

  1. міністр має доступ до бюджету і мутить з рюкзаками,за які переплачують всі громадяни а підлеглі беруть приклад

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН