Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ортопедична бригада проведете безоплатний огляд новокаховчан

Реабілітація – один з невід’ємних етапів в житті людини після неприємних випадків, зокрема аварій. Вдало проведена операція і накладений гіпс – це лише початок лікування. А ось без тривалої реабілітації тут не обійтися.

Щоб хоч якось допомогти людям, травмованим, Новокаховська міська рада в рамках соціального проекту підписав договір з Одеським експериментальним протезно-ортопедичним підприємством. Фахівці даного підприємства систематично відвідують місто, і проводять огляди.

Щорічно напочатку січня дирекція Одеського експериментального протезно-ортопедичного підприємства становить графік оглядів, які планує провести на території Херсонської області та повідомляє безпосередньо управління соціального захисту. До Нової Каховки фахівці підприємства приїздять кожен квартал, що в цілому чотири рази на рік. 

Як повідомляєтся на офіційному сайті Новокаховської міської ради, перший виїзд бригади у 2002 році проведуть вже 18 лютого. Що стосується подальших оглядів, вони здійснюватимуть за такими датами: 19 травня, 26 липня та 20 жовтня. 

Перед походом до ортопеда пацієнт повинен взяти довідку у лікаря,  в якій позначені всі рекомендації, програма реабілітації та група інвалідності. Далі вони прямують до управління соціального захисту, де їм оформляють додаткові документи. Після чого можна сміливо вирушати на огляд одеських фахівців.

Мій Херсон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН