Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеського високопосадовця підозрюють у розкраданні коштів

Кримінальне провадження відкрили в Одесі. Правоохоронці підозрюють чиновника УКБ і керівництво фірми “Строй-Еліт” в розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Начальник УКБ Одеської міськради Борис Панов підписав ряд договорів на 24,5 мільйонів з компанією “Строй-Еліт” на проведення ремонтно-реставраційних робіт за кількома адресами. Про це повідомляє кореспондент УСІ з посиланням на судовий реєстр і сайт держзакупівель Prozorro.

Так 13 грудня 2018 року було підписано договір на проведення додаткових ремонтно-реставраційних робіт фасадів та покрівлі будівель на вул. Пушкінська, 2 кут Ланжеронівської. Сума договору склала 10 млн 296 тис. 100 грн. Вже 7 серпня 2019 роки знову був укладений додатковий договір на проведення ремонтних робіт в цій же будівлі на суму 1 млн 635 тис. Грн.
Також 28 жовтня 2019 року УКБ укладало договір з фірмою на проведення ремонтно-реставраційних робіт фасаду та покрівлі будівлі за адресою вулиця Рішельєвська, 11 кут Буніна, 18. З бюджету Одеси виділили понад 12 мільйонів гривень.

Всі ці тендери були проведені в рамках Міської комплексної програми збереження і розвитку історичного центру міста 2019-2020 роки.

Відзначимо, що всього на ремонт будівель по вул. Пушкінська, 2 кут Ланжеронівської мерія виділила 20 млн 131 тис. 304 грн. Всі три договори були підписані з фірмою “Строй-Еліт”.

Цікаво, що компанія ТОВ “Строй-Еліт” з червня 2017 року виграла 8 тендерів від Управління капітального будівництва на суму понад 106 мільйонів гривень. Серед них був і тендер на реставрацію будівлі прокуратури за адресою Дерибасівська, 4 – майже на 65 млн грн.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН