Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькому аеропорту сталася бійка

Не всі відпочивальники після відпустки почувають себе розслабленими та відпочившими.

Так, в аеропорту  Запоріжжя трапився неприємний інцидент. Жінка, яка прилетіла з чоловіком з єгипетського курорту Шарм-Ель-Шейх, вдарила по обличчю співробітницю Державної прикордонної служби.

Як повідомили у Держприкордонслужбі, інцидент стався вранці 7 лютого.

“Чоловік із дружиною, ймовірно на підпитку, вирішили, що їм вкрай необхідно самотужки розвантажити свої валізи. На зауваження прикордонного наряду щодо дотримання режиму в пункті пропуску, пасажирка обурилась та вдарила по обличчю інспекторку прикордонної служби. Від удару прикордонниця впала та вдарилася об стійку видачі багажу. Її чоловік на зауваження співробітників Держприкордонслужби також реагував агресивно та намагався чинити опір”, – йдеться у повідомленні.

У повідомленні вказано, що прикордонницю госпіталізовано. Вона звернулася в управління поліції із заявою про отримання тілесних ушкоджень.

Відпустка для жінки завершиться не найприємнішим чином. “За злісну непокору законним вимогам правоохоронців стосовно пасажирів складено адміністративні протоколи за ст. 185-10 КУпАП. На місце події прибули співробітники Нацполіції”, – йдеться у повідомленні.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН