Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська та Запорізька області налагоджують міжрегіональне співробітництво

Очільник Херсонщини Юрій Гусєв та голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Туринок зустрілись, щоб налагодити міжрегіональне співробітництво, а також з метою координації роботи між обласними державними адміністраціями та зміцнення економічних, культурних і технічних зв’язків.

«Ми обговорили, як би могли спільно рухатись у напрямі розвитку інфраструктури на Бірючому острові. Адже ми не просто сусіди – ми друзі. Переконаний, що разом ми зробимо більше»,- наголосив голова Херсонської облдержадміністрації.

У ході зустрічі підписано план заходів до Угоди про торговельно-економічне, науково-технічне та гуманітарно-культурне співробітництво між обласними державними адміністраціями. Зокрема, документ передбачає сприяння взаємному розвитку торгівлі, виробничого, інвестиційного та інших видів економічного співробітництва, а також розвиток спільної діяльності суб’єктів господарювання, підтримку та захист інвестицій, створення нових робочих місць.

Крім того, Юрій Гусєв запропонував спільно з колегами з Одеської та Миколаївської областей підняти питання щодо траси М14 (Одеса — Мелітополь — Новоазовськ).

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН