Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Курсанти-нацгвардійці пройшли практику у Херсоні

Вчора у чотирьох курсантів, які місяць проходили стажування у військовій частині 3056 завершився останній день практики. Про це повідомили на офіційній сторінці. Згодом майбутні військові повернуться до своїх вишів у Київ та Харків, аби вийти на фінальний етап перед випуском. З самого ранку хлопці прощалися зі своїми підрозділами та підбивали підсумки стажування.

“Це був дуже насичений місяць. І для мене не менш важливий, адже я визначився із майбутнім місцем служби, — зазначає Микола Ткаченко курсант Київського факультету Національної академії Національної гвардії України, він стажувався на посаді командира взводу у патрульному підрозділі частини, — Після випуску я хотів би повернутися в підрозділ де я проходив практику. Протягом цього місяця я здобув цінний досвід, яким я можу скористатися у майбутньому”.

Під час вечірнього шикування, командир військової частини, підполковник Сергій Вакуленко привітав курсантів з успішним проходженням чергового етапу навчання, вручивши хлопцям грамоти та подяки: “Всі ви гідні звання офіцера, адже показали високий рівень обізнаності та дисципліни під час виконання поставлених задач. Набуті під час практики навички, дозволять вам після випуску відчувати себе більш впевненими, як у роботі з особовим складом, так і у виконанні бойових завдань”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН