Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти Одеського державного університету внутрішніх справ зустрілись із державним тренером збірної України з самбо

05 лютого, курсанти-самбісти Одеського державного університету внутрішніх справ мали нагоду зустрітися з державним тренером збірної України, заслуженим майстром спорту України, заслуженим працівником фізичної культури і спорту України Михайлом Руденком.

Зустріч пройшла за участі ректора Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслава Аброськіна, проректора вишу Олександра Поліщука, завідувача кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки полковника поліції Володимира Дулгера, а також викладачів кафедри – тренерів збірної університету з боротьби самбо.

«Курсанти – майбутні офіцери поліції, а самбо є профілюючим напрямком саме для Національної поліції України», – наголосив ректор університету В’ячеслав Аброськін.

Михайло Руденко відмітив, що йому дуже приємно, що в Одеському державному університеті внутрішніх справ є чемпіони, які досягають високих результатів, зокрема чемпіон світу майор поліції Анатолій Волошинов. Він є хорошим прикладом для молодого покоління, адже таким повинен бути працівник поліції, який може захистити себе та свою Батьківщину.

«Ми сьогодні пропагуємо самбо не стільки як вид спорту, скільки як систему підготовки самозахисної функціональності одиниць, тому що понад 5000 технік і прийомів дозволяють особі вміти страхуватись, блокуватись, захищатись від ударів та кидків, самому нападати, що в наш нелегкий час дуже потрібно для працівника поліції. І на основі складених систем підготовки ми розповсюджуємо самбо в навчальні заклади системи МВС України», – зазначив Михайло Руденко.

Курсанти-першокурсники, які є переможцями та призерами обласних змагань з боротьби самбо, із задоволенням поспілкувались із державним тренером збірної України та розповіли про свої ще незначні, але вкрай важливі для них досягнення у спорті.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН