Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Налипання мокрого снігу та ожеледь: синоптики та поліція закликали громадян бути обережними

На початку тижня херсонців попереджали про ускладнення погодних умов. Так, за інформацією Херсонського обласного центру з гідрометеорології,  вдень випаде значний сніг.

Синоптики застерігають бути обережними, адже поширеним є явище налипання мокрого снігу та ожеледь. Обачними слід бути і й автомобілістам: хуртовини, місцями сильні хуртовини, на дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-східний 15-20 м/с, пориви 25-30 м/с. Температура повітря вночі 0-5º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

 В свою чергу поліція Херсонської області  закликала водіїв транспортних засобів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Під час погіршення погодних умовб будьте особливо уважними та обережними на автошляхах! Дотримуйтесь безпечної швидкості руху, дистанції та інтервалу, уникайте ризикованих маневрувань, користуйтесь пасками безпеки, заздалегідь знижуйте швидкість, особливо при під’їзді до перехресть та пішохідних переходів. У разі можливості утримайтесь від поїздок.

В разі виникнення в дорозі складної ситуації та потреби допомоги терміново телефонуйте “102”. Дзвінки з усіх мобільних операторів надходять в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини та одразу передаються до підрозділу поліції, на території обслуговування якого ви перебуваєте.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН