Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські Херсонщини шукають майбутніх колег

Охорона порядку і спокою громадян – відповідальна і важка праця, проте бажаючих долучитися до охорони порядку в Україні не меншає.

Вчора в Херсонському обласному центрі зайнятості працівники сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення обласного главку поліції провели профорієнтаційний захід у режимі відеоконференції.

У заході взяли участь понад 140 непрацевлаштованих громадян з Херсона та районів області, яких зацікавила робота в поліції та вступ на навчання у заклади вищої освіти системи МВС України.

Кадровики ГУНП ознайомили присутніх з відкритими вакансіями в органах і підрозділах поліції Херсонщини та з вакансіями, які планується оголосити в найближчі місяці. Шукачам роботи продемонстрували відеопрезентацію щодо порядку реєстрації та проходження усіх етапів конкурсу, загальних та спеціальних вимог по кожній посаді.

Як повідомляють у відділі комунікацій, поліцейські надали вичерпну інформацію про умови та порядок вступу на навчання до закладів вищої освіти системи МВС України і продемонстрували покроковий алгоритм заповнення заяви бажаючого навчатись у таких закладах. У форматі діалогу всім громадянам надали відповіді на актуальні питання щодо вступу на службу в поліцію.

Окремо правоохоронці довели інформацію про можливість навчання для пільгових категорій громадян в закладах вищої освіти зі специфічними умовами, які здійснюють підготовку поліцейських.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН