Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За викрадення автомобіля преміум-класу довелося відповісти у суді

Пресслужба поліції Херсонської області повідомляє, що вчора в Херсонському міському суді відбулося засідання з обрання міри запобіжного заходу організатору угонів автомобілів престижних марок. Суд уважно вислухав сторону обвинувачення, яка наполягала на безальтернативному рішенні в вигляді тримання під вартою.

Проте суддя ухвалив призначити підозрюваному цілодобовий домашній арешт. Також цього ж дня мали обрати міру запобіжного заходу поплічнику затриманого. Однак засідання було перенесено на початок наступного тижня в зв’язку з неявкою до суду ані підозрюваного, ані його захисника.

Нагадаємо, 5 листопада працівники управління карного розшуку разом із бійцями спецпідрозділу обласного главку поліції затримали в Херсоні групу громадян, які підозрюються в скоєнні незаконних заволодінь елітних автомобілів.

Поліцейські встановили, що зловмисники займаються протиправною діяльністю близько двох років і на їх рахунку щонайменше 9 угонів. Підозрюваних, які виявилися відомими у місцевих кримінальних колах громадянами на чолі зі «смотрящим на волі» за Херсоном авторитетом, затримали під час спроби кримінального повернення автомобіля «Range Rover», яким незаконно заволоділи 1 листопада.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН