Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лісові насадження Херсонщини масово знищують

В п’ятницю, 24 січня, в чергову частину Бериславського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників Національного природного парку «Кам’янська Січ», що в селі Республіканець Новокаїрської сільради,
знайдені не лише пні знищених дерев, а й на гарячому затримані зловмисники – лісоруби. Про це повідомляє користувач Сергій Скорик.

За вирубкою здорових дерев, а саме ” Білої акації ” діаметром 90 сантиметрів.
Браконьєрами виявилися Ткаченко Костянтин та Олександр, мешканці села Республіканець. Місцеві розповідають, що кожного року з приходом холодів, це один із основних промислів цієї сім’ї. Хочу зазначити, що Ткаченко Олександр працює вчителем фізичного виховання новокаїрської школи.

Який приклад надає вчитель своїм вихованцям, по збереженню природи!?
Справу передали до поліції. Санкція статті, згідно порушення, передбачає штраф до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років. Зрозуміти можна коли незаконним промислом займаються люди з кримінальним минулим або з низькою соціальною відповідальністю, в нашому випадку ми маємо, так звану, еліту села, вчителя. І це сумно. Яке майбуднє у наших дітей, яке майбуднє у нашої країни? Вдень – він сільський вчитель, вночі – звичайний злодій. Доречі, саме Олександр Ткаченко є одним із ініціаторів організації протестних акцій проти створення НПП «Кам’янська Січ», перекриття дороги, сестиматичні письмові звернення до керівницьтва області та країни. Саме за його участі, та деяких сусідів – однодумців, проводилася активна агітація серед місцевого населення щодо заборони створення вищезазначеного парку. Судячи з активних дій вчителя – перевертня, тепер зрозуміло – парк заважав кримінальному бізнесу угруповуванню «сім’ї Ткаченків та К». Але, як кажуте українська народна мудрість: скільки ниточка не в’ється, кінець завжди буде.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН