Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Навесні розпочнеться ремонт мостопереходів через Милівську та Новокаїрську балки

Роботи планується розпочати вже в березні.

Договори на проведення капітального ремонту двох мостових переходів через Милівську та Новокаїрську балки на трасі Т-04-03 Мар’янське – Берислав 13 січня підписала Служба автомобільних доріг в Херсонській області. Про це йдеться в документації, оприлюдненій на порталі публічних закупівель «Прозорро».

Роботи виконуватиме зареєстроване в Маріуполі ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком». Саме ця компанія запропонувала найнижчу ціну за свої послуги під час торгів. Усього за капремонт обох мостопереходів їй заплатять біля 72,4 млн. грн. Згідно умов тендеру, роботи мають бути виконані до кінця 2021 року.

Практично вщент знищені мостопереходи через обидві балки вже багато років потребують капітального ремонту і нині майже не прохідні для транспорту. Через що вони стали об’єктом глузувань над обласною владою, яка намагається пропагувати Херсонщину як туристичний край.

За словами депутата облради Ігоря Йосипенка, компанія-переможниця планує приступити до початку робіт уже в березні. Він повідомив, що 17 січня її представники разом із фахівцями Служби автомобільних доріг обстежили обидві дамби.

Компанія «Альтком» входить до однойменної, однієї з найбільших фінансових-промислових груп України. Вона заснована у Донецьку у 2000 році. Її власником є Олександр Тисленко, який, за даними медіа, неодноразово входив до сотні найбагатших українців.

З 2016 року ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» виграло 62 тендери з ремонту та будівництва доріг у Миколаївській, Вінницькій, Полтавській та багатьох інших областях України на загальну суму більше 6,5 млрд. грн.

Олег БАТУРІН. Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН