Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Роздольненська ОТГ звітує про досягнення 2019-го року (Відео)

У році, що минає, Роздольненська сільська об’єднана громада продовжувала проєкти, розпочаті після об’єднання трьох населених пунктів два роки тому. 2019-ого був оптимізований один навчальний заклад, у Роздольному створена гімназія, яка стане опорною школою в ОТГ. Триває капітальний ремонт приміщення сільської амбулаторії, громада вже має свого сімейного лікаря. У Чорноморівці закінчений ремонт дитячого садка: замінені системи опалення та каналізації, закуплені нові меблі і відкрита додаткова група.

«Ми всі розуміємо, що не буде садочка у селі – не буде села. Приділяємо особливу увагу закладам освіти та охорони здоров’я. Ми прагнемо, щоб кожен мешканець ОТГ отримував доступні якісні послуги: освіти (будемо працювати над оснащенням опорної школи), у сфері медицини (розширюватимемо штат працівників амбулаторії). Ми не скоротили жодного працівника закладів соціальної сфери. Будемо підтримувати і розвивати дитячі садки, клуби, територіальні центри і бібліотеки», – розповів голова Роздольненської ОТГ Вегандз Мясникян.

Наступного року влада ОТГ визначила пріоритетними заклади освіти й охорони здоров’я. Планує реалізувати програми з ремонту доріг та забезпечення водою, встановлення вуличного освітлення всіх населених пунктів громади.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН