Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші відбувся відкритий урок з плавання (Відео)

Перший благодійний захід «Змінюємо світ разом» провели викладачі і студенти-волонтери факультету фізичного виховання для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи для дітей з інвалідністю та інших громадських організацій Херсона.

«У нас є вже традиція уроків доброти. Факультет культури і мистецтв влаштовує новорічне свято для «особливих» діток. І всі факультети включаємо в цей процес. Ми вирішили двічі на рік – на Старий Новий рік та у День захисту дітей проводити благодійні заходи у нашому басейні. Навіть важко визначити, хто більше потребує таких заходів, які ми започатковуємо сьогодні: «особливі» діти, чи наша молодь, студенти. Очевидним є лише одне: тільки разом ми зможемо змінити світ на краще», – сказав ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Завдяки співпраці вишу та дитячо – юнацької спортивної школи з січня цього року діти з інвалідністю мають можливість раз на тиждень безкоштовно займатись плаванням.

Басейн Херсонського державного університету відповідає усім сучасним стандартам – є пандуси і спеціальне крісло для занять дітей з особливими потребами. За допомоги волонтерів діти з інвалідністю змогли поплавати у басейні, на них чекала святкова програма і подарунки.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН