Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник Херсонщини погодив зміну меж міста Нова Каховка

Про це сказано у розпорядженні від 27 грудня 2019 р. №911, яке підписав голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, повідомляє Online Нова Каховка з посиланням на офіційний сайт Херсонської ОДА.

Зміна меж Нової Каховки була передбачена Генеральним планом міста, робота над яким розпочалась ще в 2015 році. Майже рік це розпорядження, перед підписанням, розглядалось у кабінетах ОДА.

Після отримання Генплану міськвиконком Нової Каховки розпочав процедуру зміни меж міста, яка передбачає підготовку та погодження проекту землеустрою. А підпис очільника ОДА в цьому переліку тільки один з перших. Потім буде експертиза, рішення обласної ради, погодження Кабміну і на завершення постанова Верховної Ради щодо затвердження цих нових меж. Тож процес ще тривалий.

Згідно цих змін до міста буде долучено мікрорайон Центральна Основа, який чомусь “випав” з його меж при затверджені старого генплану…

До речі, рішення щодо виділення додаткової земельної ділянки під розширення міського кладовища “гуляє” по різним кабінетам у Херсоні і Києві вже майже 5 років…

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН