Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці діє програма «Освіта впродовж життя» (Відео)

Знайти роботу у Новій Каховці просто й можливо. Директорка міської філії Херсонського обласного центру занятості Надія Котляр розповіла про те, як служба допомагає містянам працевлаштуватись, отримати новий фах або ж відкрити власну справу.

Ринок праці Нової Каховки пропонує багато робочих місць за різними напрямками. У службі зайнятості працюють спеціалісти й психологи, які допомагають всім, хто звернувся, визначитись з подальшою долею.

«У нас діє програма «Освіта впродовж життя». Кожен охочий може перекваліфікуватись і змінити спеціальність. Наприклад, людина працювала бухгалтером, але після тестування, з’ясувалось, що буде гарним флористом. І в нашому Центрі зайнятості вона може набути іншого фаху, відкрити приватне підприємство. У нас є історії успіху: одна із власників мережі магазинів «Експрес-оптика» десять років тому скористалась цією послугою Центру і стала приватним підприємцем», – розповіла Надія Котляр.

Директорка міського центру зайнятості 18 років тому переїхала до Нової Каховки, тут народилась її друга донька, тут знайшла колектив, з яким живе одним життям. Про улюблену роботу, особисте життя і хобі Надії Котляр – у телепроєкті «Кава з Лідією Григор’євою».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН