Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учасники АТО відвідали побратима на Херсонщині з подарунками

Гостинцями та подарунками порадували учасника бойових дій з Тополівки. Анатолій – справжній чоловік, який нещодавно боронив кордони від збройної агресії у складі 93 бригади оперативного командування «Схід». Наразі ж – практично прикутий до ліжка у своїй домівці.

Напередодні новорічних свят на гостини до побратима приїхали учасники ГО воїнів АТО «Біла стріла» Дмитро Марков і Вадим Ковальов, а також заступник міського голови Віктор Замковий.

Першим гостей зустрів грайливий пес, за яким одразу вийшла господиня – пані Ірина. Жінка допомагає військовому: порається по господарству, супроводжує на лікування, доглядає чоловіка. Словом, справжня українська берегиня. Побачивши подарунки – зраділа. Запросила на чай, показує оселю, постійно приглядаючи за пічкою. Хоча цього року зима поблажлива, тепла ґаздиня не шкодує. Раніше Ірина клопотала про дрова та вугілля. І була почута. Як повідомив Віктор Замковий, комунальники з «Екосервісу» подбають про доставку деревини родині. Серед вкрай необхідного ветерану війни також привезли продуктовий набір, побутову хімію, необхідні у побуті речі. Про це подбали атовці з «Білої стріли» та активісти з НКТЕЛ. «Ніхто не забутий», – промовив заммера.

В іншій кімнаті відпочиває Анатолій. «Як воно?», – запитує у чоловіка Дмитро Марков, тиснучи йому руку. «Даємо собі раду», – небагатослівно відповідає ветеран війни, відволікаючись від перегляду останніх новин. Не зважаючи на обставини, чоловік тримається мужньо, радий візитерам. Гості привітали Анатолія з прийдешніми святами, поговорили про своє «чоловіче» та запевнили: готові надати будь-яку посильну допомогу.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН