Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відзначили річницю з Дня створення військової частини Національної гвардії

02 січня у великій залі Херсонського музичного училища відбулися урочистості з нагоди 28-ї річниці з Дня створення військової частини Національної гвардії України. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

Привітав особовий склад зі святом заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан, який подякував військовослужбовцям за служіння народу України, за вірність присязі та побажав гвардійцям здоров’я, благополуччя і мирного неба.

Також вітали гвардійців начальники силових відомств та представники духовенства. Скориставшись можливістю, вони відзначили кращих військовослужбовців подарунками, грамотами та подяками.

Вітаючи особовий склад та гостей з цією пам’ятною датою, командир частини, підполковник Сергій Вакуленко зазначив: «Сьогодні військовослужбовці частини реальними справами зміцнюють довіру людей, завойовують авторитет та повагу серед населення Херсонщини. Вони ніколи не залишаються байдужими до чужої біди та завжди допомагають тим, хто цього потребує. Наші бійці сумлінно виконують службово-бойові завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності нашої державі в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил».

Ушанувавши пам’ять загиблих військовослужбовців хвилиною мовчання, присутні мали змогу насолодитися концертною програмою кращих творчих колективів Херсонщини.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН