Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина: Громадська рада при податковій оновила свій склад

Вчора на установчих зборів Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі було сформовано новий склад. У її активі – відомі в регіоні науковці-фінансисти, соціологи, державні управлінці, керівники виробничих підприємств, бізнесових структур та громадських формувань. До новообраного складу Громадської ради увійшло 17 представників.

У підсумковому слові в.о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Танань побажала усім змістовної співпраці, активної та дієвої роботи по створенню умов відкритості та гласності для захисту прав та інтересів платників податків та громадян нашої області та привітала новообраний склад Громадської ради при ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі .
«На Херсонщині, яка має багато ініціативних активістів громадського руху промисловців, підприємців, тісна співпраця з державними органами ще не стала усталеною нормою – більшість із них працюють розрізнено. А за законами громадянського суспільства, саме їм належить впливати на всі сфери соціально-економічного життя країни.

Впевнена, наша спільна робота матиме практичну віддачу, буде корисною для розвитку бюджетів місцевих громад Херсонщини, для Вас особисто і, звичайно ж, для податкової служби області,» – резюмувла в.о. начальника відомства.
Головне управління ДПС у Херсонській області Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН