Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ярмарок вакансій відбувся у Бериславському районі

У грудні 2019 року до Бериславської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості було запрошено всіх бажаючих шукачів роботи на відеопрезентацію Головного управління Національної поліції в Херсонській області. У заході від роботодавця взяв участь Божок Д.С. – старший інспектор з особливих доручень сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУ НП у Херсонській області.

На зустріч було заявлено потребу в поліцейських ізолятора тимчасового тримання по Бериславському району. Також  розглянули  умови для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад, вимоги до кандидатів, необхідні якості та навички. Представники Управління патрульної поліції розповіли про переваги служби, це і гідна заробітна плата, і  професійне навчання за міжнародними стандартами, і кар’єрний  ріст, і соціальні гарантії.

Всім присутнім було запропоновано заповнити анкети до участі у конкурсі, спробувати себе у новій сфері, стати корисним суспільству і державі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН