Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі поліцейські безкоштовно роздали захисні маски місцевим мешканцям

В аптеках Херсонщини – дефіцит масок. Поліцейські вирішили допомогти херсонцям у скрутний час. На допомогу поліції прийшли волонтери, які шиють маски власноруч. Сьогодні більше п’ятдесяти мешканців Берислава отримали маски від поліцейських.

«Ми хочемо своїми діями показати, що у цей час необхідна підтримка кожному із нас. Саме тому сьогодні поліцейські Бериславщини вийшли на вулиці, роздали засоби індивідуального захисту та проінформували людей про те, як захиститись від коронавірусу», – розповів начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін.
За сьогодні поліцейські роздали понад 50-ти масок. Незабаром всі відділення поліції області підтримають колег з Бериславщини.
Ми закликаємо всіх, хто має можливість, не стояти осторонь і допомогти тим, хто цього потребує. Наприклад, якщо ви маєте можливість допомогти масками чи антисептиками але не знаєте як це зробити чи не маєте часу, принесіть їх до найближчого відділення поліції. Поліцейські з радістю допоможуть херсонцям безкоштовно отримати засоби захисту від вашого імені!

Бериславський відділ поліції ГУНП в Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН