Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні оселився дракон (Фото)

Казковий дракон оселився на сцені Херсонського академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.

У кулішівців стало доброю традицією радувати малят новорічною казкою. Цього року малеча та їх батьки можуть побачити «Легенду про дракона». Автором ідеї виступив Сергій Новачук, режисером Ірина Корольова.

Школяр на ім’я Святозар все життя мріяв побачити справжнього дракона. За допомогою магії він переноситься у часи Київської Русі, де і дізнається, що вороги вкрали дракона Драго – захисника країни. Ще й зробили його злим…

Гість з майбутнього разом із новими друзями вирушає у далеку та небезпечну подорож. Вони разом потоваришують із Соловейком-розбійником, який вирішить стати зіркою шоу-бізнесу.

Разом вони розворушать сонне царство світлових грибів і перехитрять володарку Рожевого моря Гідру. І повернуть дракона додому.

Музичне оформлення, декорації, спецефекти, костюми – все це допомагає поринути у казковий світ.

Хлопчики та дівчата були у захваті. Тим паче, що вони стали справжніми помічниками головних героїв. І допомогли добру перемогти зло. А ще – втілити мрію Святозара.

Олена ПІМЕНОВА, Херсонці
Фото автора.

Побачити виставу можна буде до 6 січня на сцені Херсонського академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша. Тож поспішайте на зустріч із казкою!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН