Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні модернізували дитячу поліклініку

Вчора у приміщенні дитячої поліклініки №1 КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» за адресою м.Херсон, вул.Тираспольська, 62 відбулось урочисте відкриття оновленого після ремонту ІІ поверху дитячої поліклініки.

Були присутні: начальник управління охорони здоров’я Херсонської міської ради Межерицька Світлана Віталіївна, т.в.о.генерального директора Малицька Алла Павлівна, начмед лікарні Гостєва Ганна Володимирівна, завідуючі поліклініками та службами, співпрацівники.

Відповідно до Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» №2168-VIII від 19.10.2017 р. та наказу МОЗ України від 19 березня 2018 р. №503 «Про затвердження Порядку вибору лікаря, який надає первинну медичну допомогу, та форми декларації про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу», з 02 квітня 2018 року в Україні стартувала кампанія з  підписання  декларацій про вибір лікаря з надання первинної медичної допомоги «Лікар для кожної сім’ї».

Завдяки змінам в фінансуванні первинної медико-санітарної допомоги, заклади охорони здоров’я отримують кошти з Національної служби здоров’я України відповідно до кількості укладених декларацій.

 

Станом на 23.12.2019 р. в КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» укладено понад 102 тисячі декларацій. Це дозволило поліпшити умови праці медичних працівників, покращити оснащення в кабінетах прийому лікаря з надання первинної медичної допомоги, а також значно покращити умови перебування пацієнтів в поліклініці.

Для надання якісної медичної допомоги лікарі забезпечені сучасними електронними тонометрами, термометрами, глюкометрами, пульсоксиметрами. В роботі використовуються найсучасніші дезінфікуючі засоби, одноразовий медичний інструментарій, що надважливо для безпеки пацієнта.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН