Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Прокуратура АР Крим скерувала до суду обвинувальний акт стосовно учасника партії «Единая Россия»

Прокуратура автономії 19 грудня 2019 року, за результатами проведеного досудового розслідування, передала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина України, учасника незаконної організації «Автоканал Севастополя», який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).
У ході розслідування встановлено, що обвинувачений, у лютому – березні 2014 року, був активним учасником організації «Автоканал Севастополя», яка сприяла окупації півострова, а саме: забезпечувала роботу незаконних блокпостів у Севастополі, здійснювала спостереження за штабом Військово-морських сил Збройних сил України, військовими частинами України.
Учасники «автоканалу» передавали отриману інформацію через радіостанції, координуючи таким чином незаконну діяльність «самооборонівців». Пізніше, під час проведення «загальнокримського референдуму», учасники організації здійснювали спостереження та патрулювання на дільницях, де відбувалось голосування.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН