Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

СБУ оголосила підозру затриманому на адмінмежі Херсонщини члену партії “Єдина Росія”

Cлужба безпеки України оголосила підозру члену російської політичної партії “Єдина Росія” Ігорю Кучерявому, якого 4-го грудня СБУ затримали на адмінмежі Херсонської області з окупованим Кримом. Кучерявого підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Автономної республіки Крим.

“Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим слідчими ГУ СБУ в АР Крим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України) громадянину України, члену “Севастопольської регіональної політради партії “Єдина Росія”, – йдеться в повідомленні.

За версією слідства, підозрюваний у березні 2014 року був учасником організації “Автоканал Севастополя”, яка через канали зв’язку координувала роботу “самооборонівців”, також Кучерявий причетний до організації та забезпечення роботи блокпостів у Севастополі, спостереження за окремими військовими частинами України та дільницями, де відбувалось голосування на так званому “загальнокримському референдумі”.

Наразі прокуратура АРК готує клопотання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН