Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Прокуратури АР Крим призначили нового очільника

Цього тижня заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу прокуратури АР Крим нового очільника  – Ігоря Поночовного. Про це повідомляють у прес-службі Прокуратури АР Крим.

«Прокуратуру АР Крим повинен очолювати надійний керівник, людина, яка розуміє специфіку та особливості роботи відомства. Ігор Поночовний з 2017 року працював у прокуратурі автономії, пройшов шлях від заступника начальника управління до заступника прокурора. За цей час зарекомендував себе виключно як професіонал, що зможе ефективно продовжити роботу відомства на шляху до деокупації та реінтеграції Автономної Республіки Крим», – зазначив заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов.
Новий очільник відомства Ігор Поночовний подякував за довіру керівництву Генеральної прокуратури та наголосив: «Ми продовжимо реалізовувати ті плани і завдання, які визначені Стратегією розвитку прокуратури АР Крим в умовах тимчасової окупації на 2019 – 2021 роки. Жоден факт порушення прав людини на тимчасово окупованому півострові не залишиться без нашої уваги, а винні особи  будуть притягнуті до відповідальності як на національному, так і на міжнародному рівнях».
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН