Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійники передали херсонським храмам відреставровані ікони

У День Святого Миколая благодійники Юрій Рожков разом з Устином Мальцевим передали відреставровані ікони Миколая Чудотворця храмам селищ Сонячне та Наддніпрянське. Образи Святого слугуватимуть громадам во славу Божу, – переконані настоятелі храмів.

“Це вже друга ікона Миколая Чудотворця, отримана з рук Юрія Рожкова, – розповідає протоієрей Іоанн, настоятель храму Святого Миколая Чудотворця селища Сонячного, – 2 роки тому він передав нам нову писану ікону Миколая XIV ст. Ці образи різні, але обидва допомагають прихожанам вірити в добро і милосердя. Взагалі, Миколай у перекладі з грецької – той, хто перемагає народи: добром, вірою, любов’ю.”

Молитви перед чудотворною іконою Миколая возносять у своєму храмі і жителі Наддніпрянського. Настоятель Свято-Предтеченської парафії селища отець Ігор поділився враженнями від переданої святині: “Це чудова ікона! Вона аж світиться, а Миколай на ній усміхається. Дуже тепла і душевна. Дякуємо добродіям за неї. Парафіянам, котрі побували у храмі святкового дня, образ дуже сподобався. Вдячні, особливо наші бабусі, і за стільці, що Юрій Рожков привіз у храмовий день, і за постійну підтримку прихожан. Ми часто згадуємо ті дні, коли Юрій Рожков, засновник Громадської платформи “Добро переможе” привозив на Великдень у лампаді Благодатний вогонь. А далі від душі розвозив у церкви м. Херсона і навколишніх сіл та селищ в передмісті. Щиро дякуємо й бажаємо усім вірянам гарних свят, з Господом!”

#Добро_переможе

#Святині_для_громади

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН