Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці збирають гроші на лікування 3-річної Арини

Благодійна вистава «Снігова королева» відбулася вчора в обласному Палаці молоді та студентів. Гроші збирали на допомогу 3-річній Арині, яка хворіє на гліому стовбуру головного мозку.

78 дітей взяли участь у благодійній виставі, в якій поєднали танцювальну хореографію з пілонною. Вони навчаються у танцювальній студії Катерини Кострікової.

“Я цю дівчинку знаю давно. Ця проблема вже рік, лікарі ніяк не могли поставити їй остаточний діагноз. Коли ми зіткнулися з цією проблемою. Вирішили допомогти, тому що Ольга Кольцова, мати дівчинки, сама завжди допомагала дітям з онкологією, і в інтернатах. На жаль, в неї дитини також захворіла і ми не можемо не допомогти цій дитині”, – розповіла керівниця танцювальної студії «Кosmos by Kostrikova» Катерина Кострікова.

Зала у Палаці молоді та студентів була заповнена.

“Ми сьогодні прийшли на підтримку маленької дівчинки Ариночки. Ми хочемо їй побажати одужати скоріше”, – говорить Тетяна Козакова, яка прийшла на виставу.

“Це все потрібно і мають люди відгукнутися. Я вважаю, це наш обов’язок”, – каже глядачка Любов Сосмій.

“Кошти підуть на лікування дівчинки. Дуже сподіваємось, що вони їй стануть у нагоді і вона подолає цю хворобу”, – сказала Яна Покрищенко.

“Ідея була показати, що серце людини не таке холодне, як здається спочатку. Хотіли поділитися новим поглядом на цю виставу”, – говорить режисерка-постановниця вистави «Снігова королева» Марія Кузьменко.

“Від 4-х років і найстаршій дитині 14 років. Складно організувати зовсім маленьких, але вони впоралися із завданням. Вони виконали все на 100 відсотків добре. Я відповідаю за пілонну хореографію, є хореографом-постановником акробатичних номерів на пілоні і ця вистава у нас вже друга. Минулого року була експериментальна. Хочемо показати, що пілон – це спорт”, – розповіла хореографиня вистави «Снігова королева» Оксана Філатова.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН