Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці нагородили переможців міського конкурсу «Букет замість ялинки»

З 10 по 17 грудня 2019 року Будинком дитячої творчості Новокаховської міської ради (директор Ірина Лісовська), що на Херсонщині, проведено міський етап конкурсу-виставки «Букет замість ялинки», повідомляє Online НК.

На конкурс було представлено 114 колективних та індивідуальних творчих робіт в номінаціях: «Екоялинка», «Патріотична ялинка», «Креативна ялинка», «Новорічно-різдвяні композиції» із 15-ти закладів освіти.

Конкурс продемонстрував фантазію, неординарний підхід до виготовлення новорічних композицій. В цьому році роботи учнів відрізнялись високою майстерністю виконання та креативністю.

Роботи учасників конкурсу експонуються в картинній галереї ім. А.С.Гавдзинського Новокаховської міської ради, виставка буде функціонувати до 19 січня 2020 року.

Журі, до складу якого увійшли начальник відділу освіти Лілія Микитенко, спеціаліст відділу освіти Олена Кушнір, директор Будинку дитячої творчості Ірина Лісовська, директор картинної галереї ім. А.С.Гавдзинського Олена Михайленко, представник громадської екологічної організації «Мама-86» Анатолій Єванков, визначило переможців Конкурсу.

17 грудня в святково прикрашеній залі Будинку дитячої творчості заступник міського голови Володимир Сироватка та начальник відділу освіти Лілія Микитенко привітали переможців конкурсу та вручили грамоти відділу освіти Новокаховської міської ради і солодкі подарунки від благодійного фонду «Нова Каховка» (керівник Наталія Безп’ята).

Таким чином, юні екологи отримали можливість продемонструвати жителям міста різноманіття творчих знахідок та показати, що всього з однієї гілочки можна створити святковий букет. Він буде радувати нітрохи не менше, ніж загублена лісова красуня.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН