Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізький юрист очолив Іванівську райдержадміністрацію

Юрія Іваницю  призначили  керівником Іванівської райдержадміністрації. Про це повідомляє ХОДА.

36 років. Народився в селі Підгірне Новомиколаївського району Запорізької області. Закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ, здобувши спеціальність «Правознавство». Стаж державної служби – понад 15 років.

Деякий час працював юристом, помічником судді, а також державним виконавцем в органах юстиції Запоріжжя. Остання посада перед призначенням головою РДА – начальник відділу Головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області.

Президентський проєкт LIFT Юрій Іваниця вважає чесним та прозорим. «Пройшовши всі етапи відбору, я можу з повною відповідальністю сказати: LIFT – це можливість для кожного небайдужого громадянина, який має знання та відповідає всім вимогам, долучитися до змін у нашій країні. Коли я вперше почув про даний проєкт, я жодної хвилини не вагався і впевнено взяв у ньому участь, бо відчуваю у собі сили та бажання робити країну кращою», – зізнався новопризначений голова РДА.

Стосовно першочергових планів на посаді очільника виконавчої влади Іванівського району Юрій Іваниця зауважив традиційно. Головне завдання, за його словами, – покращити стан доріг, які ускладнюють підвіз дітей до шкіл. Крім того, необхідно завершити процес децентралізації та реалізацію інших важливих проєктів та ініціатив Президента України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН