Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий лінгафонний кабінет відкрили у Чорноморівській гімназії (Відео)

Губернатор побував у новому лінгафонному кабінеті, поспілкувався з учнями, колективом школи та представниками місцевої влади.
Обладнання для лінгафонного кабінету придбане за рахунок залишків освітньої субвенції, яку отримала Роздольненська об’єднана територіальна громада. З 2017 року Чорноморівська сільська рада з населенням у майже тисячу осіб входить до складу ОТГ.

«До школи у селі Чорноморівці завітав голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв. І не просто завітав, а й поспілкувався з учнями та відвідав заняття у лінгафонному кабінеті. Тож, від себе особисто та від імені Роздольненської ОТГ дякую за увагу та візит – ми завжди раді гостям», – написав у своїй сторінці на Фейсбуці голова Роздольненьскої ОТГ Вегандз Мясникян.

Юрій Гусєв побував на шкільних заняттях з англійської та трудового навчання, оцінив створені комфортні умови для дітей.

«Я поспілкувався з дітьми і скористався нагодою, щоб привітати їх з прийдешніми святами і побажати, щоб до кожного завітав Святий Миколай з подарунками», – сказав голова облдержадміністрації.

Роздольненська територіальна громада Каховського району утворена у грудні 2017 року. До її складу входять села Роздольне, Вільна Україна та Чорноморівка. ЇЇ очолює наймолодший в Україні голова ОТГ Вегандз Мясникян.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН