Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник Херсонщини обурений ремонтом доріг: ситуацію візьме під власний контроль

Про це голова Херсонської обласної державної адміністранції Юрій Гусєв пише на своїй сторінці у Фейсбуці. Його увагу привернули громадяни Кочубеївської ОТГ, які скаржаться на стан нещодавно відремонтованої дороги.

“З перших тижнів моєї роботи головою ОДА, працюючи над питанням покращення якості будівництва і ремонту доріг в нашій області, дав доручення оплачувати акти виконаних підрядниками робіт лише після погодження представників громад.

У 2018 році з місцевого бюджету Кочубеївської ОТГ було виділено та перераховано до обласного бюджету кошти в сумі 750,0 тис. грн. для співфінансування робіт з ремонту дороги сполученням Кочубеївка-Давидів Брід. У грудні 2018 року в тендері переміг ТОВ «Гарант К» . Під час мого візиту до Кочубеївська громада 12 серпня 2019 року представники департаменту будівництва і розвитку інфраструктури ОДА доповіли про те, що підрядник підтвердив готовність зробити ремонт дороги до початку осені.

Роботи затягнулись, технологію було порушено. Стан дороги після опадів жахливий. Сьогодні розбирався в цьому питанні із заступником Сергій Козир, говорив телефоном з головою ОТГ Іван Дударь.

Роботи не оплачено і в понеділок прийматимемо рішення про розірвання договору по тендеру 2018 року, залучення правоохоронців до розслідування, а також про невідкладну передачу об‘єкту іншим підрядниками для забезпечення якісного ремонту. Прогноз погоди на середину грудня дозволятиме ще працювати дорожнім службам.

Від імені Херсонська обласна державна адміністрація хочу подякувати громаді за активну позицію і вибачитись за непрофесійну роботу департаменту будівництва і розвитку інфраструктури ОДА.

Ситуацію беру під особистий контроль”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН