Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський колектив взяв участь у навчальному семінарі з танцювального фітнесу для людей з інвалідністю у Вінниці

11 листопада у Вінниці пройшов Всеукраїнський навчально-тренувальний семінар за програмою «Танцювальний фітнес», в якому взяли участь депутати, громадські діячі, регіональні директори Спеціальної Олімпіади України, спортсмени і тренери СОУ.

– Танцювальний спорт – унікальне явище, яке поєднало в собі і, власне, спорт, і творчість, і інклюзію, і реабілітацію. На думку фахівців, це ідеальний інструмент для соціалізації людей з певними обмеженнями. І, як показала практика, завдяки цьому напряму люди з відхиленнями в розумовому розвитку відкривають у собі нові таланти та можливості для успіху, перевищують власні показники та знищують усі бар’єри та упередження, – зазначив виконавчий директор Спеціальної Олімпіади України Андрій Підварко.

Взяли участь у змаганнях і спортсмени з Херсона – представляти місто на семінарі поїхав танцювальний колектив “Крок вперед”, яким опікується Любов Хорунжак.

Колективу вже 4 роки, в ньому займається 4 людини з синдромом Дауна. За роки навчання опанували такі танці, як сальса і танго.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН