Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До херсонської школи привезли стільці-крісла для м’якого куточку актової зали

Комфортні стільці-крісла для м’якого куточку актової зали ЗОШ № 30 привезла Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе”.

“Ми працюємо спільно з міжнародними організаціями та Херсонським благодійним фондом “Мангуст” вже не перший рік, – зазначив Юрій Рожков, – забезпечуємо потреби освітніх, медичних та соціальних закладів нашого міста й передмістя. І що цікаво: хоч і доправили вже багато, та звернень від батьківських і вчительських колективів не зменшується. Намагаємось допомогти кожному.”

Оксана Барабаш, директор 30 школи підкреслила: “Співпраця дуже корисна для херсонців. А що не менш важливо – всі речі привезені за чіткою потребою! Зараз ми завершуємо ремонт актової зали і досить доречно тут буде розмістити м’який куточок. А нещодавно Юрій Рожков подарував у нашу спортзалу спортивні мати – татамі. Учні регулярно на них займаються. Також хочу відмітити особливу актуальність освітнього проекту Громадської платформи “Добро переможе” #Старанна_дитина_успішна_країна, що зараз триває, зокрема, й у нашій школі. Учні, дійсно, стають наполегливішими у навчанні, добрішими до оточуючих, як у навчальному закладі, так і поза ним. Дякуємо за добрі та корисні справи на благо розвитку підростаючого покоління!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН