Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бюджет 2020 року стане бюджетом розвитку Новокаховської ОТГ (Відео)

5 грудня в Новій Каховці відбулися раніше анонсовані громадські слухання проекту рішення міської ради «Про бюджет Новокаховської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», повідомляє Online НК.

Громадські слухання проводив радник міського голови з економічних питань Вадим Мерзлов.

Основні прогнозні цифри бюджету Новокаховської ОТГ на 2020 рік до присутніх довела начальник фінансового управління Ірина Фурсєєва.

Так, згідно проекту доходи міського бюджету плануються у сумі 477 млн. 746 тис. 990 гривень, у тому числі доходи загального фонду міського бюджету – 465 млн. 242 тис. 967 гривень та доходи спеціального фонду міського бюджету – 12 млн. 504 тис. 023  гривні.

Видатки міського бюджету плануються у сумі 474 млн. 656 тис. 334 гривні, у тому числі видатки загального фонду міського бюджету – 449 млн. 147 тис. 044 гривень та видатки спеціального фонду міського бюджету – 25 млн. 509 тис. 290 гривень.

У міському бюджеті на реалізацію міських програм передбачені видатки у сумі 127 млн. 178 тис. 216 гривень.

Перед присутніми виступили начальник відділу освіти Лілія Микитенко, заступник міського голови Олег Тарабака, які розповіли про основні параметру видатків міського бюджету на потреби освіти та охорони здоров’я.

Начальник відділу культури та туризму Наталія Зарудна та начальник відділу у справах сімї, молоді фізичної культури та спорту Наталія Таран доповіли про видатки по своїм відділам, що заплановані на наступний рік.

Начальник комунального відділу виконком Галина Кіпрушева та начальник відділу капітального будівництва Світлана Гончаренко  доповіли про видатки на об’єкти комунальної сфери.

В проекті бюджету зявився новий розділ. Це видатки на розвиток інфраструктури старостинських округів Новокаховської ОТГ.

Завершуючи обговорення проекту бюджету, перший заступник міського голови Леонід Чурсинов підкреслив значний обсяг роботи, що був виконаний всіма розпорядниками коштів. Бюджет на 2020 рік він назвав бюджетом розвитку громади. А його виконання буде залежити від праці всіх сфер міського господарства, економічної ситуації у державі.

Більш докладно з показниками проекту бюджету Новокаховської ОТГ на 2020 рік можно ознайомитися на офіційному сайті міста за посиланням.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН