Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо скільки податків надходить до місцевих бюджетів Херсонської області

 За 11 місяці 2019 року надходження до бюджетів місцевих громад Херсонщини сягнули 4441 млн. гривень. Платники податків перерахували до місцевих бюджетів на 15 відс. або 588 млн. грн. податкових платежів більше ніж торік. Це складає 56 відс. від загальних надходжень зведеного бюджету.

Більшу половину з них 2582 млн. грн. або 58 відс. отримали органи місцевого самоврядування на території обслуговування Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (Херсонська, Білозерська, Голопристанська, Каланчацька та Олешківська податкові інспекції).

Для соціально – економічного розвитку своїх територій платники Новокаховського управління сплатили 1366 млн. грн., Генічеського управління 493 млн. грн. місцевих податків і зборів.

Для створення сприятливих умов розвитку бізнес – середовища податкова служба області у співпраці з керівниками територіальних громад Херсонщини продовжує активну роботу над вдосконаленням механізмів адміністрування та встановленням економічно обґрунтованих ставок місцевих податків і зборів.

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН