Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині шахраї беруть у борг гроші, представляючись податковою службою

Як повідомила начальниця Верхньорогачицької ДПІ Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олена Приходько, до інспекції звернулися п’ять платників – аграріїв району, які повідомили про надходження дзвінків від телефонних шахраїв.

Усім суб’єктам господарювання телефонувала невідома особа, яка просила терміново зателефонувати на особистий номер «начальника Верхньорогачицької податкової інспекції» 097 07 67 786 для вирішення  «проблеми з бізнесом». За вказаним номером відповідала невідома особа, яка представлялася Приходько Оленою Миколаївною та вимагала перерахувати 5000 грн. на банківську карту для вирішення соціально – побутових питань інспекції з обіцянкою повернути грошові кошти наступного дня. 

Варто зазначити, що подібні дзвінки від «псевдоподатківців» і раніше неодноразово фіксувалися на Херсонщині. Зазвичай, такі злочини відрізнялися лише номерами телефонів шахраїв, рахунками банківських установ та причинами вимагання коштів.

Якщо ви потрапили на гачок аферистів або вас намагалися втягнути у хитросплетені шахрайські схеми, якнайшвидше повідомляйте співробітників поліції за телефоном 102. Не дайте себе ошукати!

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН