Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тиждень інформатики провели у херсонській школі (Відео)

У «Школі гуманітарної праці» Херсонської обласної ради завершився тиждень інформатики. З 25 по 30 листопада учні могли взяти участь у конкурсах і олімпіаді, отримати призи, сертифікати і підвищити свої оцінки. Фінальним акордом предметного тижня стала інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?».

Протягом робочих днів учні могли записати відеоролик, створити електронну листівку до Нового року, взяти участь у конкурсі «10 фішок» та в онлайн-олімпіаді.

«На кожній перерві ми могли заходити на сайт «Socrative», вирішувати задачі. Нам дуже подобаються сучасні гаджети, але те, що за їхньої допомоги ми можемо ще й навчатись, це дуже класно», – розповіла учениця 8-А класу Валерія Сугак.

«Якщо дітям починаєш читати урок, то їм завжди стає сумно. Так склалось. Але якщо запропонувати гру, то вони одразу ж пожвавлюються і краще засвоюють матеріал. Під час тижня інформатики багато чого відбувалось: діти робили стікери, презентації, анімацію, знімали відеоролики», – сказав вчитель інформатики Максим Бистрянцев.

«Час кодити в ШГП» – це тиждень коду від Майнкрафт – програмування ігор та задач. Діти, які успішно виконали 14 завдань, отримали сертифікат, який приносить додаткові бали. Учні навчального закладу взяли участь у конкурсах стенгазети і проєктів, 3Д- моделей та мультиплікаційних роликів.

Рейтингові списки за виконання олімпіади «Socrative» розміщені на дошці оголошень, а з роботами переможців різних конкурсів тижня інформатики можна ознайомитись на офіційній сторінці «Школи гуманітарної праці».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН