Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні дівчина склала присягу на вірність українському народові

“Збулася моя мрія, тепер я – військова”, – Вікторія Ващенко щойно склала присягу у військовій частині 3056

Вже в другий раз за цей місяць, у Херсоні військовослужбовці строкової служби та контрактники присягають на вірність українському народові та стають до лав Нацгвардії. Сьогодні, серед дев’яти тих, хто наважився захищати рідні землі та вірно служити народу своєї країни була і дівчина.

Тендітна Вікторія Ващенко тепер солдат, гвардійка військової частини 3056. В піднесеному настрої вона розповідає, що вже давно цікавилась службою за контрактом та нещодавно зробила вибір на користь саме Національної гвардії: “це був свідомий крок. Мене підтримали рідні та близькі, вони повністю розділяють мою думку. Хочу подякувати командуванню та інструкторам за знання, які я отримала під час КМБ. Я змогла зрозуміти особливості служби, з якими можна стикнутися в процесі конвоювання та охорони підсудних”.

Тепер, по закінченню базового військового курсу, бійці опановуватимуть нові знання вже у своїх підрозділах. Адже серед тих, хто склав присягу частина буде нести службу з охорони громадського порядку, а інші, як Вікторія, займатимуться конвоюванням, екстрадицією та охороною підсудних.

Про це повідомляє військова частина

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН