Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині проведено вуличну акцію до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

Щороку, 01 грудня, відповідно до рішень Всесвітньої організації охорони здоров’я та Генеральної Асамблеї ООН, прийнятих у 1988 році, Україна разом з міжнародною спільнотою традиційно відзначає Всесвітній день боротьби із СНІДом. За даними експертів наша країна посідає перше місце в Європі за темпами поширення цієї смертельно небезпечної недуги.

29 листопада 2019 року спеціалістами Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) організовано та проведено вуличну інформаційно-просвітницьку акцію «Цінуй життя», до якої долучилися студенти 221 групи КЗ «Бериславський медичний коледж» Херсонської обласної ради, повідомляє Бериславська РДА.

Мета заходу – пропаганда здорового способу життя, підвищення поінформованості населення з питань профілактики захворювань ВІЛ/СНІДу    та захворювань, які передаються статевим шляхом.

Протягом акції, студенти медичного коледжу та спеціалісти Центру роздавали перехожим пам’ятки, листівки, буклети з питань профілактики ВІЛ – інфекції, СНІДу та червоні стрічки, як символ боротьби та перемоги над цією хворобою.

Проведено ряд бесід з мешканцями міста про значення здорового способу життя, роз’яснено перехожим, особливо молоді, що тільки безпечна поведінка збереже здоров’я та захистить від ВІЛ-інфекції.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН