Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Суд заборонив будувати 16-поверховий будинок в Одесі

За клопотанням Одеської місцевої прокуратури №1 суд наклав арешт на земельну ділянку по просп. Академіка Глушка, 17-а із забороною проведення будівельних робіт.

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на пресслужбу прокуратури Одеської області.

“Такі заходи в рамках розслідування правоохоронці вжили для запобігання привласненню коштів потенційних інвесторів, а також з метою проведення будівельно-технічної експертизи”, – зазначили у прокуратурі.

Таким чином, на теперішній час суд зупинив протиправні роботи щодо зведення 16-поверхового чотирьохсекційного будинку з торгово-офісними приміщеннями та підземним паркінгом.

Як розповіли у прокуратурі, за даними слідства, для приватного підприємства, яке є замовником будівельних робіт, посадовці профільної фірми розробили та затвердили проєктну документацію із заниженням класу наслідків (відповідальності) об`єкта. Зокрема, у дозвільну документацію були внесені недостовірні відомості, що затверджені директором цієї фірми, замовником і експертом. Це дозволило забудовнику зводити багатоповерхівку із порушенням містобудівного законодавства, в той час, як дозвіл на проведення робіт ще у вересні скасувало Управління ДАБК Одеської міськради.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН